Дослідження попиту на перевезення вантажів у міжміському сполученні. Частина 1. Дослідження попиту на перевезення вантажів автомобільним транспортом в Київській області - Журба, Єлизавета Станіславівна (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023)
В роботі розглянуті сучасний стан ринку міжміських вантажних перевезень, проаналізовано ринок разових замовлень у Київській області у міжміському сполученні та встановленні закономірності потоку разових замовлень. Визначено раціональні стратегії для перевізників Київської області та регіонів країни.
Keywords: імовірність; логістичний сайт; міжміське сполучення; перевезення вантажів; попит; разові замовлення