Дослідження питання використання електромобілів та гібридних транспортних засобів - Гунченко, Максим Вікторович (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021)
В роботі розглянуте актуальне питання щодо використання автомобілів з нульовими викидами шкідливих речовин на базі електричного привода. Визначені перспективні тенденції застосування альтернативних силових установок і джерел енергії, обґрунтуванні стратегічні напрями дослідження в сфері альтернативної енергетики щодо автомобілів,виявлені проблеми і недоліки існуючих силових установок.
Keywords: АВТОМОБІЛЬ; СИЛОВА УСТАНОВКА; ВОДЕНЬ; ГІБРИДНА УСТАНОВКА; ВИРОБНИЦТВО; РОЗВИТОК; ЕЛЕКТРОМОБІЛЬ