Випуск 92 Том 2 / Выпуск 92 Том 2
Постійне посилання зібранняhttps://dspace.khadi.kharkov.ua/handle/123456789/3959
Переглянути
Перегляд Випуск 92 Том 2 / Выпуск 92 Том 2 за Автор "Grishchenko, T."
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
- Результатів на сторінці
- Налаштування сортування
Документ Формування екологічної складової споживчих властивостей автомобільних доріг(Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Арінушкіна, Н. С.; Грищенко, Т. М.; Arinushkina, N.; Grishchenko, T.У процесі будівництва та експлуатації автомобільних доріг створюється додаткове екологічне навантаження на навколишнє середовище, яке спричиняє погіршення екологічної рівноваги. Основними джерелами забруднень є: вирубка лісу, пошкодження ґрунтового шару, змив забруднень з місць проведення будівельних робіт, створення надмірного шуму, викиди двигунів під час руху автомобілів та ін. Врахування цих факторів буде створювати умови для поліпшення екологічної складової споживчих властивостей.