2021

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Документ
    Економіка будівництва : навчальний посібник
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Нестеренко, В. Ю.; Деділова, Т. В.; Юрченко, О. В.; Токар, І. І.
    Розглянуто теоретичні та практичні основи функціонування підприємства будівельної галузі на засадах комерційного розрахунку та забезпечення ефективності використання стратегічних ресурсів. Рекомендовано для наукових і практичних працівників, які досліджують питання економіки та управління підприємством, викладачів, аспірантів і здобувачів закладів вищої освіти спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія».
  • Документ
    Об’єктно-орієнтоване програмування мовою Python : навчальний посібник для студентів напрямів підготовки 122 Комп’ютерні науки та 121 Інженерія програмного забезпечення
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Мнушка, О. В.; Савченко, В. М.; Маций, О. Б.; Mnushka, O.; Savchenko, V.; Matsiy, O.
    Розглянуто питання розробки програмного забезпечення у відповідності до принципів об’єктно-орієнтованого дизайну та реалізації програм за технологією об’єктно-орієнтованого програмування. Описані принципи S.O.L.I.D та їх вплив на побудову якісних програмних модулів. Розглянуто поняття та принципи об’єктно-орієнтованого програмування. Використовується мова програмування Python 3 для реалізації прикладів. Посібник може бути корисним для всіх, хто цікавиться вивченням об’єктно-орієнтованого програмування та мови програмування Python 3.