2023

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Документ
    English for Automotive Engineers : навчальний посібник з англійської мови для студентів автомобільних спеціальностей
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023) Саєнко, Н. В.
    Метою посібника є навчання читання та розуміння професійно-орієнтованих текстів з автомобільної галузі, засвоєння фахової лексики, формування навичок говоріння з широкого кола тем, пов’язаних із сучасними тенденціями розвитку автомобілів і автомобільної електроніки. Ефективне практичне вивчення мови забезпечується системою лексичних і комунікативних вправ, що стимулюють зацікавленість і творчу діяльність тих, хто вивчає мову. Посібник призначений для студентів молодших курсів автомобільних спеціальностей.
  • Документ
    Методологія наукових досліджень : навчальний посібник для студентів спеціальностей 051 «Економіка», 071 «Облік і оподаткування», 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», 073 «Менеджмент»
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2023) Бабайлов, В. К.; Пахомова, Л. В.
    Необхідність у перевиданні навчального посібника «Методологія наукових досліджень» обумовлена змінами, які виникли у методологічних засобах дослідження в останні рокі. На відміну від першого видання уточнено, що такі найважливіші рівні фундаментального знання, як ідея, гіпотеза, концепція, теорія, основна теорія, наука є не методики, а методології; більш коректно доведений зв’язок всезагальної методології і всезагальних методик дослідження; акцентовано увагу на тому, що всезагальна методологія дослідження і діалектика тотожні поняття. Представлений матеріал оновленого навчального посібника буде сприяти підвищенню ефективності засвоєння методології як студентамі, аспирантами, викладачами вищих навчальних закладів, так і менеджерами підприємств, і усіма, хто стикається з проблемами наукового, експериментального і прикладного досліджень.