Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги ІІІ категорії в Рівненській області

Thumbnail Image

Дата

2023

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харківський національний автомобільно-дорожній університет

Анотація

В роботі розглянуті питання, пов’язані з проектуванням асфальтобетонного покриття на автомобільній дорозі, що будується в Рівненській області. Здійснено проектування шарів дорожнього покриття та визначено необхідну кількість асфальтобетонної суміші для забезпечення заданого змінного темпу будівництва дороги. Розглянуто питання, щодо роботи асфальтобетонного заводу, а саме: визначено його потрібну продуктивність; підібрано асфальтозмішувальне обладнання, що дозволить виготовляти потрібну кількість асфальтобетонних сумішей; розраховано складське господарство заводу; розроблена технологія виготовлення асфальтобетонної суміші на заводі; здійснено розрахунок вартості виготовлення асфальтобетонної суміші.

Опис

Ключові слова

асфальтобетонна суміш, асфальтобетон, дорожній одяг, матеріали, технологія, економіка

Бібліографічний опис

Бурієв, Е. В. Розробка технології виробництва асфальтобетонної суміші для забезпечення будівництва автомобільної дороги ІІІ категорії в Рівненській області : дипломна робота … бакалавра : 192 Будівництво та цивільна інженерія / Бурієв Ельдар Валітович. – Харків : ХНАДУ, 2023. – 62 с.