Аналітичний огляд технологій бездротової зарядки для електромобілів

Thumbnail Image

Дата

2023

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харківський національний автомобільно-дорожній університет

Анотація

Стаття присвячена технологіям бездротової зарядки для електромобілів. Досліджуються сучасні методи, принципи роботи та переваги бездротової зарядки, спрямовані на підзарядку акумуляторів електромобілів. Огляд включає у себе аналіз основних технологій, таких як індуктивна зарядка, магнітно-резонансна зарядка та інші методи, що використовуються в цій галузі. Також розглядаються тенденції розвитку технологій бездротової зарядки, їх недоліки та можливості в майбутньому. Цей аналітичний огляд допоможе розуміти стан та перспективи бездротової зарядки для електромобілів та визначити напрямки подальших досліджень у цій сфері.

Опис

Ключові слова

електроенергія, електромобіль, бездротова зарядка, індуктивна зарядка, магнітно-резонансна зарядка, передача енергії, індукція, electricity, electric car, wireless charging, inductive charging, magnetic resonance charging, energy transfer, induction

Бібліографічний опис

Буряківський, В. А. Аналітичний огляд технологій бездротової зарядки для електромобілів / В. А. Буряківський // Автомобіль і електроніка. Сучасні технології : зб. наук. пр. [Електронний ресурс] / Харків. нац. автомоб.-дор. ун-т. – Харків, 2023. – Вип. 24. – С. 72–82.

Зібрання