Методичнi вказiвки до контрольної роботи з дисциплiни "Проектування електрообладнання АТЗ" : для студентiв заочної форми навчання за спецiальнiстю 141

Вантажиться...
Thumbnail Image

Дата

2021

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харківський національний автомобільно-дорожній університет

Анотація

Навчальна дисципліна “Проектування електрообладнання АТЗ” відноситься до циклу вибіркових професійно – орієнтованих дисциплін. Галузь знань 14 «Електрична інженерія». Напрям підготовки 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» за освітньо-кваліфікаційним рівнем «бакалавр», професійне спрямування «Електричні системи і комплекси ТЗ». Предметом навчальної дисципліни є педагогічно адаптована система понять про методи проектування та розрахунку електрообладнання АТЗ, принципи побудування електричних систем та роз робки електронних пристроїв. Основними задачами вивчення дисципліни є формування у студентів сукупності знань, вмінь та уявлень про методи проектування і основи розрахунку автотракторного електрообладнання при створенні сучасних систем автоматичного керування агрегатами автомобіля.

Опис

Ключові слова

електрообладнання, АТЗ

Бібліографічний опис

Методичнi вказiвки до контрольної роботи з дисциплiни "Проектування електрообладнання АТЗ" : для студентiв заоч. форми навчання за спец. 141 / М-во освiти i науки України, Харків. нац. автомоб.-дор. ун-т ; уклад. Ю. М. Бороденко. – Харкiв : ХНАДУ, 2021. – 26 с.

Зібрання