2021

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 2 з 2
  • Документ
    Електромагнітна безпека транспортних засобів
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Бажинов, О. В.; Кравцов, М. М.; Bazhinov, O. V.; Kravtsov, M. M.
    Монографія присвячена проблемам несприятливого впливу електромагнітних полів на водіїв, пасажирів та навколишнє середовище, впливу електромагнітного випромінювання сучасних гібридних та електромобілів на біологічну клітину людини, що є особливо актуальним. Монографія присвячена вченим, аспірантам і студентам, а також спеціалістам і ентузіастам, пов'язаним з проектуванням, експлуатацією та переобладнанням автомобілів.
  • Документ
    Діагностика силової установки гібридного автомобіля
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Бажинов, О. В.; Бажинова, Т. О.; Заверуха, Р. Р.
    Розглядаються теоретичні та практичні основи діагностування гібридної силової установки автомобіля. Проведено аналіз діагностичних параметрів складових силової установки гібридного автомобіля. Наведено нейромережеву модель оцінки технічного стану гібридної силової установки автомобіля, а також рекомендації практичного використання результатів дослідження в умовах експлуатації. Монографія призначена для науковців, які досліджують екологічно-чисті автотранспортні засоби, а також студентам автомобільного, електричного та механічного профілю.