Розробка інформаційної системи для автоматизації процесу замовлення

Thumbnail Image

Дата

2024

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харківський національний автомобільно-дорожній університет

Анотація

Об’єкт дослідження – інформаційна система автоматизації процесу замовлення. Предмет дослідження – інформаційні технології розробки інформаційної системи автоматизації процесу замовлення. Мета роботи: Створення інформаційної системи, яка допоможе підприємствам в управлінні процесом замовлень. Система буде містити інформацію про замовлення, клієнтів, товари, платежі та інші важливі дані протягом бізнес-циклу, а також формувати звіти та аналітику. Всі етапи розробки було здійснено в середовищі Visual Studio на мові програмування C#, а також створення бази даних було виконано в середовищі SQL Server Management Studio. Ці середовища та мова дозволяють зробити систему яка допоможе максимально оптимізувати та автоматизувати процес прийняття замовлень від клієнтів.

Опис

Ключові слова

visual studio, windows forms, sql server, resharp, c#, crystal reports, github, management studio sql, саз, система автоматизації замовлення

Бібліографічний опис

Насатов, О. І. Розробка інформаційної системи для автоматизації процесу замовлення : дипломна робота ... бакалавра : 121 Інженерія програмного забезпечення / Насатов Олег Ігорович. – Харків : ХНАДУ, 2024. – 98 с.