Бакалаврські роботи

Постійне посилання зібрання

Переглянути

Нові надходження

Зараз показуємо 1 - 20 з 45
  • Документ
    CLOUD СOMPUTING (хмарні обчислення) в задачах управління транспортними та дорожніми підприємствами
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Ткаченко, Андрій Олександрович
    Метою роботи є зниження витрат та підвищення технологічності розгортання клієнт-серверної технології в задачах маршрутизації транспортних машин та систем. Для досягнення цієї мети треба вирішити задачу надання учасникам перевізного процесу, особам, що приймають рішення з віртуального управління транспортними та дорожніми організаціями, інформацію про дорожні ситуації.
  • Документ
    GRID –технології в транспортній інфраструктурі міста
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Сердюков, Олег Юрійович
    Мета – впровадження GRID-технологій для поліпшення в транспортну систему Об`єкт дослідження – транспортна інфраструктура міста Предмет дослідження – інформаційний простір транспортної системи міста.
  • Документ
    Система оцінки ймовірності вибору продукту
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Сотников, Андрій Дмитрович
    Робота розглядає одну з можливих ідей застосування великих даних та алгоритмів їх обробки, а саме можливість оцінки ймовірності вибору продукту за різними характеристиками на основі загальнодоступних даних про статистику окремих користувачів. Успішне вирішення такого завдання може бути використано, зокрема, в сфері комерції — знання про фактори, які оказують вплив на вибір користувачв, допомагають ефективніше організувати контекстні набори товарів та послуг, що в свою чергу веде в збільшення ефективності бізнесу в цілому.
  • Документ
    Інформаційно-управляюча система безпілотного багатоцільового транспортного засобу на базі хмарних технологій
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Усіченко, Андрій Юрійович
    В роботі розглядається задача розроблення інформаційно-управляючої системи безпілотними багатоцільовими транспортними засобами з використанням сервісів хмарних обчислень на прикладі сучасних інформаційних і мехатронних систем транспортних засобів, що виробляються провідними машинобудівними компаніями.
  • Документ
    Інформаційно-управляюча система головного світла автомобіля на базі хмарних технологій
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Гулага, Яна Сергіївна
    В роботі розглядається задача розроблення інформаційно-управляючої системи головного світла автомобіля з використанням хмарних технологій на прикладі сучасних мехатронних систем транспортних засобів, що виробляються провідними машинобудівними компаніями.
  • Документ
    Інформаційна технологія процесного управління підприємством
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Клеєвська, Аліса Русланівна
    В роботі розглядається задача розробки моделей і методів підтримки стратегічного управління підприємством на основі процесного підходу й удосконалення інформаційної технології підтримки стратегічного управління бізнес-процесами, що забезпечить підвищення ефективності функціонування підприємства загалом.
  • Документ
    Інформаційно-управляюча телематична система багатоцільового транспортного засобу
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Корнєєв Дмитро Юрійович
    В роботі розглядається задача розроблення інформаційно-управляючої системи наземними безпілотними багатоцільовими транспортними засобами з використанням навігаційних дронів на прикладі сучасних інформаційних і мехатронних систем транспортних засобів, що виробляються провідними машинобудівними компаніями.
  • Документ
    Інформаційно-комунікаційна система автопілота автомобіля з використанням транспортного порталу
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Курзин, Денис Миколайович
    В роботі розглядається задача розроблення інформаційно-управляючої системи наземними езпілотними багатоцільовими транспортними засобами з використанням сервісів хмарних обчислень на прикладі сучасних інформаційних і мехатронних систем транспортних засобів, що виробляються провідними машинобудівними компаніями.
  • Документ
    Інформаційно-управляюча система гібридної силовою установкою транспортних засобів спеціального призначення
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Фарига, Ярослав Миколайович
    В роботі розглядається задача розроблення інформаційно-управляючої системи силової установки для роботизованих транспортних засобів підвищеної прохідності на прикладі сучасних мехатронних систем транспортних засобів, що виробляються провідними машинобудівними компаніями.
  • Документ
    Інформаційно-управляюча система безредукторного тягового приводу транспортніх засобів спеціального призначення
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Линицький, Кирил Андрійович
    В роботі розглядається задача розроблення адаптивної інформаційно управляючої системи автомобільного електричного двигуна на прикладі сучасних мехатронних систем транспортних засобів, що виробляються провідними машинобудівними компаніями.
  • Документ
    Розробка програмного забезпечення інтерактивної візуалізації з використанням технології доповненої реальності
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Старостенко Сергій Ігорович
    В роботі розглянуті особливості роботи автомобільних сервісних центрів, проведений порівняльний аналіз існуючих аналогів проектованого ПЗ, і визначено оптимальні засоби для реалізації основних функцій ПЗ. Також була створена база даних із таблицями, необхідними для роботи з основним функціоналом веб-додатку, створено керівництво користувача, демонстрації роботи ПЗ, наведені особливості процесу реалізації запитів до API веб-додатку.
  • Документ
    Розробка програмного забезпечення інтерактивної візуалізації систем і вузлів транспортних машин
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Ідріссі, Семлалі Яссін
    В роботі розглядається задача розробки програмного забезпечення інтерактивної візуалізації систем і вузлів транспортних машин на основі об'єднання синергетичного підходу, методів доповненої реальності і теорії штучного інтелекту на прикладі сучасних інформаційних і мехатронних систем транспортних засобів спеціального призначення.
  • Документ
    WEB 4 рішення геопозицювання АТ
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Макаров, Андрій Ерікі
    Робота присвячена WEB 4 рішенням з геопозицювання автомобільного транспорту. Під WEB 4 розуміється, перш за все, інтелектуальна технологія (відповідно логіки розуміння людини) телематики та синергетики автомобільного трансферу (автотрансферу). Це є теоретична та практична основа самоорганізації засобів пересування пасажирів та вантажу.
  • Документ
    Нейронет та синергетика (Логіка розуміння людини та Нейромережи )
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Комаров, Андрій Вячославович
    Робота присвячена удосконаленню та інформаційному розвитку транспортних систем, технологій і наданню транспортних послуг населенню. та організаціям. можна визначати як багаторівневу транспортну інфраструктуру. Це є теоретична та практична основа самоорганізації умов пересування пасажирів та вантажу. Вона поєднуються з клієнт серверними застосуваннями, інтелектуалізації логістики автомобільного транспорту у цілому. Це поєднання має метою підвищення конкурентної спроможності дорожніх транспортних організацій і підприємств або просто комерційних, приватних та державних компаній.
  • Документ
    Створення АКС (АНС) спеціального призначення
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Холєв, Юрій Сергійович
    Робота присвячена розвитку комп’ютеризації автомобільного транспорту за застосуванням, перш за все, інтелектуальної технологія (відповідно логіки розуміння людини) у спеціальних критичних системах. Це є теоретична та практична основа самоорганізації автомобільного транспорту у критичних спеціальних умовах пересування пасажирів та вантажу.
  • Документ
    Комп’ютерна інженерія АКС (ССS)
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Ніколаєнко, Анастасія Сергївна
    Робота присвячена комп’ютеризації, перш за все, інтелектуальної технологія (відповідно логіки розуміння людини) телематики та синергетики автомобільного транспорту інфраструктури пересування вантажів та пасажирів. Це є теоретична та практична основа самоорганізації автотрансферу. Вона поєднуються з клієнт серверними застосуваннями, інтелектуалізацією логістики автомобільного транспорту у цілому. Це поєднання має метою підвищення конкурентної спроможності дорожніх транспортних організацій і підприємств або просто комерційних, приватних та державних компаній.
  • Документ
    INDUSTRY 4 в утриманні автомобільних доріг
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Малюга, Антон Володимирович
    Робота присвячена комп’ютеризації утримання доріг за застосуванням, перш за все, інтелектуальної технології (відповідно логіки розуміння людини) телематики та синергетики дорожній галузі її інфраструктури. У цьому саме промисловий підхід або Industry 4 буде робочим інструментом для підготовки керуючих рішень з розподілу та раціональному використанню ресурсів, які виділяються на ремонт, експлуатацію та реконструкцію автомобільних доріг.
  • Документ
    Віртуальна логістика АКС (CSS)
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Євтєєв, Вечеслав Володимирович
    Робота присвячена застосуванню хмарних рішень у розвитку автомобільної логістики. Під автомобільною логістикою розуміється, перш за все, інтелектуальна технологія (відповідно логіки розуміння людини) керування дорожнім рухом у цілому та фізичною особою окремого автомобілю. Це є теоретична та практична основа самоорганізації засобів просторово-часової орієнтації транспортних засобів.
  • Документ
    Дорожній транспортний портал АТ
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Гуськов, Данило Сергійович
    Робота присвячена комп’ютеризації дорожньої галузі за застосуванням, перш за все, інтелектуальної технологія (відповідно логіки розуміння людини) телематики та синергетики. Це є теоретична та практична основа утримання автомобільних доріг. Основа поєднання клієнт серверних застосувань, інтелектуалізації логістики автомобільного транспорту з богатоагентнимі системами. Це поєднання має метою підвищення конкурентної спроможності дорожніх транспортних організацій і підприємств або просто комерційних, приватних та державних компаній.
  • Документ
    Інтелектуальна транспортна система міста
    (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, 2021) Собіна, Сергій Сергійович
    Мета – розробка моделей і методів інтелектуальної транспортної системи Розумного міста. Об`єкт дослідження – транспортні системи, інфраструктури і технології процесів переходу до Розумного міста. Предмет дослідження – інформаційний простір транспортної системи міста.