Проектування заходів з підвищення безпеки руху на автомобільній дорозі Т-02-02 на відрізку 98+200 – 99+552 яка проходить через вул. Героя України Олексія Порошенка смт. Крижопіль Вінницької області

Thumbnail Image

Дата

2022

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Харківський національний автомобільно-дорожній університет

Анотація

Об’єкт дослідження – заходи з підвищення безпеки руху на ділянці автомобільної дороги Т-02-02 на відрізку 98+200 – 99+552 яка проходить через вул. Героя України Олексія Порошенка смт. Крижопіль Вінницької області. Мета роботи – розробка проектних рішень для забезпечення безпеки і комфортності руху автомобільної дороги Т-02-02 на відрізку 98+200 – 99+552 яка проходить через вул. Героя України Олексія Порошенка смт. Крижопіль Вінницької області. Метод дослідження – аналіз науково-технічної інформації за літературними джерелами, нормативною і довідковою літературою та застосування методів автоматизованого проектування. Галуззю використання є виконання ремонтних робіт автомобільної дороги Т-02-02 на відрізку 98+200 – 99+552 яка проходить через вул. Героя України Олексія Порошенка смт. Крижопіль Вінницької області. В результаті розробки дипломної роботи виконано: – аналіз та характеристика району проектування ділянки дороги; – аналіз впливу дорожніх умов на безпеку руху на вулицях міст; – проектування ремонтних заходів, спрямованих на підвищення безпеки руху; – визначення та аналіз показників аварійності та безпеки руху; – аналіз заходів з підвищення безпеки руху; – розробку заходів з організації дорожнього руху; – проектування пішохідних доріжок та пандусів; – проектування підсилення та поширення конструкції дорожнього одягу; – oцінка впливів на навколишне середовище.

Опис

Ключові слова

аварійність, міська дорога, безпека руху, дорожній одяг, організація руху, пішохідна доріжка

Бібліографічний опис

Кукла, В. О. Проектування заходів з підвищення безпеки руху на автомобільній дорозі Т-02-02 на відрізку 98+200 – 99+552 яка проходить через вул. Героя України Олексія Порошенка смт. Крижопіль Вінницької області : дипломна робота … магістра : 192 Будівництво та цивільна інженерія / Кукла Василь Олегович. – Харків : ХНАДУ, 2022. – 100 с.